Om oss

Malercompagniet Oslo AS holder til i nye og trivelige lokaler på Kjelsås i Oslo. Selskapet ble etablert i 1991 og er i dag 65 ansatte. Vi er 4 malermestere og 1 tømrermester i administrasjonen.

Med egne muremestere, blikkenslagere, stillasentreprenører, tømrermestere og elektrikere hjelper vi våre kunder med å finne frem til gode løsninger. Høy grad av personlig service og oppfølging er en selvfølge hos oss. Med denne filosofien i bunn har vi opparbeidet oss en posisjon som et velrenommert malermesterfirma.

Gjennom oppkjøpet av Murpartnern AS får vi 35 faglærte murere - murmestere, malere, prosjektledere og læregutter med på laget.

Malercompagniet Oslo AS skal være en profesjonell aktør som kjennetegnes av god service og fleksibilitet. At våre kunder er fornøyde og at oppdragsmengden stadig øker, er for oss en viktig anerkjennelse av jobben vi gjør og en fin inspirasjon til å stå på videre.

Trygg og solid samarbeidspartner

Malercompagniet Oslo AS er medlem av Byggtapetserernes Landsforbund (MLF) som igjen er tilknyttet en garantiordning for boligsameier. Den økonomiske garantien gir våre kunder trygghet. Ordningen kan også benyttes til vurdering av tvister og / eller reklamasjoner. Alle våre arbeider og kontrakter utføres ihht. til Norsk Standard 8406. Allerede i 1999 fikk vi Sentral godkjenning i våre fag.

Selskapet har solid økonomi med en årlig omsetning på over 130 millioner og en kredittverdighet på AAA.

Fasadeentreprenør i Oslo

Malercompagniet Oslo AS er blant landets største totalleverandører av fasader og tak. Selskapet har de siste 10-15 årene rehabilitert rundt 500 bygårder, borettslag og sameier i Oslo-området.

Vi planlegger og prosjekterer alt av fasadearbeider, og overflatebehandling fra A til Å. Vi har velfungerende rutiner på prosjektering, gjennomføring, egenkontroll, kvalitetsstyring og oppfølging, noe som sikrer god kvalitet i alle ledd.

Alle pristilbud og befaringer er kostnadsfrie.

Sist oppdatert 10 januar 2023