Våre tjenester

1 Haxthausengt 1513706174

Fagområder

Våre prosjektledere har lang erfaring og setter store krav til utførelse.

Vi kommer på gratis befaring, leverer pristilbud og ev. tilstandsrapport. Vi bistår med fargevalg og råd om materialer samt forslag til kontrakt / avtale kostnadsfritt for kunden.

Våre hovedsatsningsområder er tak- og fasadearbeider for private sameier og borettslag, og offentlige oppdragsgivere. Vi utfører også innvendige ombyggingsarbeider for privatpersoner, bedrifter og offentlige oppdragsgivere som hovedentreprenør.

Malercompagniet Oslo AS er en malermester i Oslo og fasadeentreprenør i Oslo. Vi har mange rammeavtaler med offentlige oppdragsgivere. Vi har også utført flere oppdrag på verneverdige og antikvariske bygg.

The Hub 1 1571252285

Fordelene er mange

Malercompagniet Oslo AS har sentral godkjenning for overordnet ansvar for utførelse (bygning, anlegg eller konstruksjon, tekniske installasjoner) i tiltaksklasse 2 og utførelse av arbeid på bevaringsverdige bygg i tiltaksklasse 2.m.m. Vi er godkjent våtromsbedrift hos Fagrådet for våtrom og har kurset ansatte i byggebransjens våtromsnorm i grunnmodul, modul A og modul B.

Malercompagniet Oslo AS er godkjent lærebedrift.
Malercompagniet Oslo AS er fra 2015 godkjent som Miljøfyrtårnbedrif

Med kompetanse og faglig tyngde i førersetet, er du sikret en kompetent samarbeidspartner, uansett omfanget på oppdraget.

Fasaderehabilitering

Visste du at ordet fasade kommer av franske façade, som betyr ansikt utad, eller forside? Husets fasade er nettopp dette. Fasaden gir førsteinntrykket av bygningen, en følelse av hva bygget er og inneholder, og en pekepinn på hvor veldrevet sameiet, næringsbygget eller borettslaget er.
Les mer om Fasaderehabilitering
Fasaderehabilitering (1)
Malermester

Malermester

Skal du få utført et godt malerarbeid på ditt bygg, gir det en ekstra trygghet å gå for en kvalifisert håndverker og malermester med mesterbrev. Våre malermestere i Oslo er tilknyttet Malermesternes Landsforbund (MLF). Malercompagniet bruker alltid garantiordninger og kontrakter etter Norsk Standard 8406.
Les mer om Malermester

Balkongrehabilitering

Malercompagniet Oslo AS kan ta dere gjennom hele prosessen fra beslutning til ferdig oppusset balkong. Vi har rutinene og den underliggende kunnskap om balkongrehabilitering som kreves for å sikre at ditt prosjekt leveres til riktig tid og til avtalt pris, med forventet kvalitet.
Les mer om Balkongrehabilitering
Balkongrehabilitering
Takarbeider

Takarbeider

Malercompagniet Oslo AS er klar over at tak er mer enn takstein og tekking, og vi ser fort om det er modent for utskiftning. Har snø og is skadet taket eller er det varmetap og lekkasjer som er problemet? Med vår lange erfaring med takarbeider kan vi presentere riktige materialvalg og finne optimale løsninger for omtekking. Vi er spesialister på rehabilitering og renovering av tak og har mange gode referanser.
Les mer om Takarbeider

Murerarbeid

De fleste prosjektene våre knytter seg til større oppdrag som rehabilitering av bygg, mur- og betongfasader i Oslo og Akershus, men vi utfører alt innen mur, puss- og flisarbeid. Ved rehabilitering fjernes løs og gammel puss/ betong, og rust på armeringsjern, slik får vi et godt grunnlag å jobbe videre på, når fasaden skal rehabiliteres. Et godt grunnlag er halve jobben når bygårder, sameier, borettslag, næringsbygg, skoler og andre offentlig bygg skal pusses opp.
Les mer om Murerarbeid
Murerarbeid
Vinduer

Vinduer

I en stor del av den eldre bygningsmassen er vinduer og dører en viktig del av totalinntrykket. Vi opplever i forbindelse med fasaderenovering en økt interesse for å ta vare på og sette istand eldre vinduer og dører. Ikke bare fordi det har kulturhistorisk verdi, men også på grunn av miljøvennligheten. Malercompagniet Oslo AS restaurerer alt av vinduer og dører, i henhold til riksantikvarens krav og ønsker.
Les mer om Vinduer

Borettslag og sameie

Når vi snakker om å pusse opp hele borettslag og sameie, kaller vi det helst rehabilitering. Mange rekkehusfelt og blokker har helhetlige regler for husfasader og utforming, med flere like enheter bygget på samme tid. Disse vil da typisk få lignende feil og skader omtrent samtidig. Gjøres ikke dette godt nok eller i tide, kan borettslag og sameier få større utgifter enn nødvendig på et senere tidspunkt.
Les mer om Borettslag og sameie
Borettslag Og Sameie
Utstyr

Utstyr

Vi har utstyret som trengs for å utføre en god jobb.
Les mer om Utstyr