Malermester i Oslo

Skal du få utført et godt malerarbeid på ditt bygg, gir det en ekstra trygghet å gå for en kvalifisert håndverker og malermester med mesterbrev. Våre malermestere i Oslo er tilknyttet Malermesternes Landsforbund (MLF).
Malercompagniet bruker alltid garantiordninger og kontrakter etter Norsk Standard 8406.

Vi har også HMS / SHA, med kvalitetssikringssystemer tilpasset det enkelte prosjekt. Høye krav til kvalitet gir fornøyde kunder, og vi har derfor mange gode referanser på utførte malerarbeider. Klikk deg inn og se på våre flotte restaurerte bygg gjennom lenken «Prosjekter».

Du kan stole på at vi gjør en jobb av høy kvalitet, enten det gjelder totalentreprise eller enkeltprosjekt, din malermester i Oslo.

Tradisjonsrik malermester i Oslo

Malercompagniet er en av de største malerbedriftene i hovedstaden. Vi har gjennomført store og komplekse prosjekter, som blant annet å rehabilitere de historiske praktbyggene Domus Bibliotecha og Academica for Universitetet i Oslo, på paradegaten Karl Johan.

Samtidig jobber vi med små og store maleprosjekter for private og bedrifter, både innendørs og utendørs, på alle typer underlag og overflater.

Vi er en gjeng malermestere i Oslo med erfaring, yrkesstolthet og en rekke engasjerte og godt utdannete håndverkere til rådighet, med tilgang til alt som trengs av maskiner, utstyr og materialer. Vi er godt vant med å følge både moderne trender og antikvariske retningslinjer. Trenger du en kvalitetsbevisst malermester i Oslo, vet du hvem du skal kontakte!

Velg et malerfirma i Oslo som kan overflatebehandling

Malercompagniet har ekspertise innen alle typer teknikker for overflatebehandling av malte flater. Om du trenger kjemisk malingsfjerning, spesielle murbehandlinger eller noen med grundig kunnskap innen silikatsystemer – da har du kommet rett.

Oslos mange staselige, gamle murbygg trenger skikkelig fagkunnskap i bunnen når det skal males utendørs. Her kan feil materialer eller feil påføring gjøre at murpussen sprekker opp og faller av kort tid etter. Med riktig behandling, riktig murmaling og et godt fargevalg, vil fasaden på bygget både få en lengre levetid, og kreve mindre vedlikehold. Kvaliteten på arbeid og materialer viser seg tydelig med tiden. Er du ekstra uheldig, kan arbeid som blir gjort feil også føre til at armeringsjern i fasaden ruster, og fasade-elementer faller ned. Velger du kvalitet, kan du unngå dette.

Vi gjennomfører oppmaling med silikatsystem i vakre fargekombinasjoner. I tillegg er vi godt vant med restaurering av gipsornamenter, samt oppmaling av vinduer og dører med Jotun oljemaling. Våre konsulenter vil også svært gjerne hjelpe deg med riktig fargevalg. Alt trenger ikke være grått eller hvitt! Historisk sett har byrommet vårt hatt langt flere farger, som kan gi ditt bygg både fin karakter og riktig arkitektonisk uttrykk.

Vi har dyktig blikkenslager i Oslo

Som totalentreprenør for alle typer fasaderehabilitering, bruker vi kun de beste fagfolkene til jobben. Taktekking og annet blikkenslager-arbeid gjøres av håndverkere med lang erfaring innen restaurering og annet relevant takarbeid. Som eksempel la vi om alt tak til sink på UiO, Domus Academica og Bibliotheca, i perioden juni 2011 til november 2013. Her hadde vi ansvar for all rigg og drift - inklusiv stillas med "tak over tak" funksjon.

Vi er en malermester i Oslo som har riktig kompetanse, utstyr og personell til å gjennomføre store og kompliserte rehabiliteringer, men gjør svært gjerne også kortere og enklere prosjekter.

Tømrermester

Vi kan også påta oss tømrer-prosjekter, rehabilitering og restaurering. Håndverkerne våre har erfaring med rehabilitering av antikvariske bygg og konstruksjoner, og vi har et godt samarbeid med by- og riksantikvaren. Alt tømrerarbeid som restaurering av bygningsdeler og utskiftning av vinduer utføres. Ta kontakt med oss for en befaring!

Elektriker for alle behov

Som totalentreprenør har vi selvsagt også tilgang til dyktige og erfarne elektrikere. Våre fagfolk hjelper deg å finne frem til gode og helhetlige løsninger for ditt prosjekt. Vi kan planlegge, prosjektere og gjennomføre elektriske anlegg, fra A til Å. Siden våre elektrikere samarbeider med våre andre håndverkere helt fra start, vil prosjektet bli godt planlagt og derfor mer effektivt utført når arbeidet starter. Tid spart er penger tjent, og gir mindre overraskelser underveis.
Høy grad av personlig service og oppfølging er også en selvfølge hos oss, og vi har kvalitetssikring i alle ledd.

Garantiordning

Malercompagniet Oslo AS er medlem av Byggtapetserernes Landsforbund (MLF), som igjen er tilknyttet en garantiordning for boligsameier. Den økonomiske garantien gir våre kunder trygghet. Ordningen kan også benyttes til vurdering av tvister og / eller reklamasjoner.
Alle våre arbeider og kontrakter utføres i henhold til Norsk Standard 8406.

Kontakter du oss vil du alltid få en profesjonell og faglig vurdering.

Malermester
Malermester
Malermester
 
 
Fyll ut skjema, så tar vi kontakt eller ring oss på telefon
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
 

Borettslag og sameier

Vi har lang erfaring med å levere prosjekter til borettslag og sameier i Oslo og Akershus.

Prosjekter

En oversikt over noen av våre prosjekter.

Referanser

Se noen av Malercompagniets referanser.

Fagområder

Vi utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større utvendige totalentrepriser.

Om oss

Planlegging, prosjektering og gjennomføring fra A til Å.

Kontakt

Ta kontakt for kostnadsfri befaring og pristilbud.